Meedia mainis europarlamendi saadikuist enim Toomi

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Yana Toom
Yana Toom Foto: Jaanus Lensment / Postimees

Eesti meedia mainis märtsis Euroopa Parlamendi saadikuist kõige sagedamini Keskerakonda kuuluvat ja riigikogu valimistel kandideerinud Yana Toomi, kes leidis mainimist 380 korral.

Meediamonitooringu ja analüüsiteenuse Station.ee andmetel oli mainimiste arvult teisel kohal Reformierakonda kuuluv ja samuti riigikogu valimistel kandideerinud Urmas Paet, kes leidis meedias mainimist 366 korral.

Riigikogu valimistel mittekandideerinud Euroopa Parlamendi saadikutest ületas uudisekünnise kõige sagedamini sotsiaaldemokraat Marju Lauristin, keda meedia mainis 95 korral. Lauristinile järgnesid 89 mainimiskorraga Isamaa ja Res Publica Liitu kuuluv Tunne Kelam, 82 mainimiskorraga üksikkandidaadina europarlamenti valitud Indrek Tarand ja 56 mainimiskorraga Reformierakonda kuuluv Kaja Kallas.

Meediamonitooringu ja analüüsiteenuse Station.ee ülevaade kajastab uudisteagentuuri BNS, eesti- ja venekeelse trükimeedia ning suuremate võrguväljaannete uudiseid, samuti televisiooni ja raadiot. Arvestatud ei ole linna-, linnaosa- ja vallalehtedes ilmunud artikleid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles