Politsei tabas Pärnus autopeeglite varastamises kahtlustatava lätlase

Helen Mihelson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Küljepeegel.
Küljepeegel. Foto: Toomas Huik.

Ööl vastu tänast pidas politsei Pärnus kinni 33-aastase Läti Vabariigist pärit mehe, keda on alust kahtlustada nii autode küljepeeglite kui parkimisandurite varguses.

Mehe auto kontrollimisel leiti sealt 20 auto küljepeeglit, mis valdavalt pärinevad sõiduautodelt BMW X5 või X6, ja autode parkimisandureid. Politseile on praeguseks teatatud vaid kolmest Pärnus ja Pärnu lähiümbruses toime pandud autode küljepeeglite vargusest.

Politsei teatel on võimalik, et teised kannatanud ei ole veel kas vargust avastanud või ei ole mingil põhjusel juhtunust politseid teavitanud.  Seetõttu palutakse inimestel, kelle autodelt viimasel ajal on küljepeegleid ja parkimisandureid varastatud, võtta politseiga ühendust telefonil 525 1220.

Pärnu politseijaoskonna menetlusteenistuse vanem Lennart Pulk sõnas, et politseil on alust sama meest kahtlustada ka varem toime pandud autode küljepeeglite vargustes. «Kuna valdavalt on küljepeeglid pärit hinnalisematelt sõidukitelt, siis on need suhteliselt kallid ja seekord mehe autost leitu maksumus küündib 10 000 euroni,» ütles ta.

Juhtumi osas alustas politsei kriminaalmenetlust karistusseadustiku vargust käsitleva paragrahvi alusel ning eeluurimist juhib Lääne ringkonnaprokuratuur.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles