Politsei palub abi traktorivaraste leidmiseks

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ratastraktor New Holland.
Ratastraktor New Holland. Foto: PPA

Politsei palub avalikkuse kaasabi, et selgitada välja, kes varastasid möödunud nädalavahetusel Jõgevamaal traktori.

Ratastraktor New Holland varastati Torma vallast Suurel tänaval oleva töökoja territooriumilt ajavahemikul 27.-30. märts, teatas politsei- ja piirivalveamet. Traktor on sinist värvi, selle registreerimisnumber on 1965TH ning väärtuseks ligemale 70 000 eurot.

Politseile teadaolevalt sõitsid kuriteo toime pannud isikud traktoriga otsejoones läbi töökoja õue piiranud võrkaia ning liikusid edasi üle põldude ja kraavide suunaga Jõgeva-Mustvee maantee äärde, Ookatku tee ristmikule. Politseil on alust arvata, et seal laaditi traktor tõenäoliselt edasi treilerile. Sõiduki edasine teekond on välja selgitamisel.

Kõigil, kellel on infot, mis aitaks selgitada varastatud traktori edasist teekonda Jõgevamaalt, või kes on näinud kirjeldatud traktorit mõne auto treileril, või kes omavad infot traktori varastada võinud isikutest, palutakse ühendust võtta politseiga telefonil 53307139 või 58856991.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles