Samost: Kõpu vallavalitsus on täiesti mõttetu

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suure-Kõpu mõisamajas arendatakse Itaalia kultuuri, millega sõidavad tutvuma ka Kõpu vallaametnikud, mistap pannakse vallamaja uksed kümneks tööpäevaks kinni ja valla kodanikud on asjaajamiseks suunatud Viljandi maavalitsusse.
Suure-Kõpu mõisamajas arendatakse Itaalia kultuuri, millega sõidavad tutvuma ka Kõpu vallaametnikud, mistap pannakse vallamaja uksed kümneks tööpäevaks kinni ja valla kodanikud on asjaajamiseks suunatud Viljandi maavalitsusse. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kõpu vallavalitsus on täiesti mõttetu ja see vald tuleks kiiresti mõne teisega liita, kommenteeris Anvar Samost eilse ajalehe Sakala uudist selle kohta, et Kõpu vallavalitsus läheb täies koosseisus 10 päevaks Itaaliasse.

Samost ütles saates «Muuli ja Samost», et see on täpselt asi, mispärast on haldusreformi vaja. «Ma olen väga pikka aega juhtinud erinevaid ettevõtteid nii Eestis kui Lätis-Leedus, ja ma tõesti ei kujuta ette, mis sorti peaks olema see eraettevõte, mis saaks kogu oma töötajaskonna 10 päevaks ära saata – ja seda mitte jaanipäeva järgsel ajal, vaid aprilli alguses. Kuidas see avalikus sektoris võimalik on?» imestas Samost.

«Selle alusel ma ütlen, et Kõpu vallavalitsus ja vald on täiesti mõttetud, mittevajalikud, nad tuleks liita mõne teise vallaga, võimalikult mitmega, et tekiks mõni suurem omavalitsus, kus ei tekiks igavusest vallaametnikel mõtet, et võiks sõita ravioolikoolitusele Itaaliasse 10 päevaks maksumaksja raha eest,» lausus Samost.

Kalle Muuli meenutas, et ka Tallinna linnavalitsus on suviti olnud kollektiivpuhkusel ja saanud terve kuu ära olla, ilma et Tallinna linnaga midagi juhtuks. «Lihtsalt teenuse osutamine lükkub edasi,» lausus Muuli.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles