Politsei otsib mehe surmaga lõppenud liiklusõnnetuse pealtnägijaid

Helen Mihelson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Politsei otsib inimesi, kes nägid pealt neljapäeval oletatavalt juhtunud liiklusõnnetust, mis võis põhjustada meesterahva surma.

2. aprillil kell 14.35 leiti Järvamaal Ambla vallas Kurisoo külas Aravete-Orgmetsa tee 1. kilomeetril  teepeenralt 63-aastase mehe surnukeha. Esialgsel välisel vaatlusel vägivallale viitavaid tundemärke ei tuvastatud. Lahangu tulemusel on selgunud, et mees võis saada löögi mootorsõidukilt ja saadud vigastused võisid kaasa tuua tema surma, teatas Lääne prefektuuri pressiesindaja.

Politsei alustas juhtunu asjaolude väljaselgitamiseks kriminaalmenetlust karistusseadustiku paragrahvi 423 alusel, mis käsitleb sõidukijuhi poolt liiklus- või käitusnõuete rikkumist ettevaatamatusest. Eeluurimist juhib Lääne ringkonnaprokuratuur.

Politsei palub kõigil, kes 2. aprillil eespool kirjeldatud juhtumi kohta selgitusi või abistavat infot oskavad anda, võtta ühendust telefonil 384 9970 või politsei infotelefonil 612 3000. Eelkõige ootab politsei, et nendega võtaks ühendust juht, kelle sõidukilt mees löögi võis saada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles