Kohtla-Järvel põles mahajäetud laohoone

Georgi Beltadze
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuletõrjuja tulekahju kustutamas.
Tuletõrjuja tulekahju kustutamas. Foto: Marko Saarm / Sakala

Häirekeskus sai täna kell 12.41 teate, et Kohtla-Järvel põleb mahajäetud laohoone, kust levis paksu musta suitsu. Keegi kannatada ei saanud.

Päästeteenistujad said väljakutse Kohtla-Järve Järve linnaossa, kus põles Tööstuse tänaval olev mahajäetud hoone. Kohale saadeti päästjad Kohtla-Järve ja Jõhvi päästekomandodest ning politsei.

Päästjad tuvastasid, et põles kasutuseta laohoone mõõtmetega 8x20m, hoone sees olnud prügi ning põlevvedelik, mis tekitas paksu musta suitsu. Põleva hoone ümber süttis ka kulu. Kuluheina põles alal 10x20m. Põleng likvideeriti kella 14ks.

Päästeamet kutsub omanikke üles kasutuseta hooneid renoveerima või lammutama. Tuleohutuse seaduse järgi peab sissepääs kasutusel mitteolevasse ehitisse olema tõkestatud nii, et kõrvalistel isikutel ei oleks võimalust sellesse siseneda. Selle seaduse täitmise eest vastutab  hoone omanik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles