Teetööd põhjustavad mitmel pool liikluspiiranguid

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teetööd.
Teetööd. Foto: Oliver Matkur

Maanteeameti teeinfokeskus hoiatab, et mitmel pool üle Eesti on käimas teetööd, mis toovad liiklejatele piiranguid.

Täna varahommikul on põhi- ja suuremate tugimaanteede sõiduolud head, kuid paiguti on teepinna temperatuurid miinuskraadides ning niisketel teelõikudel võib kohati esineda lühiajalist libedust.

Liikluspiirangud:

Harju maakonnas Tallinna-Narva maantee kaherealisel ajutisel Nehatu sillal (km 11) suletakse silla hooldustöödeks täna ajavahemikul 10-15 kuni kaheks tunniks Narva-Tallinna suunal üks sõidurada.

Täna õhtul kella 22-st kuni homme hommikul kella 4-ni on liiklusele suletud Harju maakonnas Vaida-Urge maantee 11. kilomeetril asuv remondisolev Otiveski sild. Ümbersõit on tähistatud Oru – Tammiku – Tuhala kaudu, teekond pikeneb 11,3 km võrra. Kohalikele elanikele on läbipääs tagatud.

Tänasest kuni 13. aprillini ehitatakse Harju maakonnas Jägala-Käravete maantee 2. kilomeetril asuva Kohtlase silla kõrvale ajutist ümbersõiduteed. Alates 14. aprillist on sild liiklusele suletud ja liiklus suunatakse ümbersõiduteele.

Pärnu maakonnas Tallinna-Pärnu-Ikla maantee 96. kilomeetril Libatses tehakse eeltöid kiiruskaamera paigalduseks. Tööde tsoonis on üks sõidusuund suletud ning vajadusel liiklust reguleeritakse.

Põlva maakonnas Valgjärve-Tamme maanteel remonditakse teetruupe ja tehakse kraavitöid. Tööde tsoonis kehtib kiiruspiirang ja üks sõidusuund on liiklusele suletud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles