Saaremaal kihutas soomlane 188-kilomeetrise tunnikiirusega laevale

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Parvlaevale jõuda soovinud mees sõitis 188km/h.
Parvlaevale jõuda soovinud mees sõitis 188km/h. Foto: Küllike Rooväli

Soomest pärit mees sõitis Saaremaal lubatud 90 km/h asemel kiirusega 188 km/h, kiirustamist põhjendas ta sooviga parvlaevale jõuda.

9. aprilli ennelõunasel ajal peatas politsei Risti-Virtsu-Kuivastu maantee 108. kilomeetril sõiduauto Audi A4, millega sõideti lubamatult kiiresti, kirjutab Saarte Hääl.

Asulavälisel teel, kus suurim lubatud sõidukiirus on 90 km/h, sõideti topelt kiiremini – kiiruseks mõõtis politsei sel autol 188 km/h. Peatatud sõiduautot juhtis 47-aastane Soomest pärit mees.

Kuna autos olid ka tema naine ja laps, kellel ei oleks kuskile jääda olnud, siis ei paigutanud politsei meest arestikambrisse vaid ta lasti pärast menetlustoiminguid vabaks.

Mehe ainsaks põhjenduseks kihutamisele oli see, et ta soovis kindlasti laevale jõuda. Käimas on väärteomenetlus ning sellise teo eest on võimalik karistada rahatrahviga kuni 300 trahviühikut (s.o kuni 1200 eurot), arestiga või sõiduki juhtimisõiguse äravõtmisega kuni kahekümne nelja kuuni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles