Hiiumaal tappis pull naise

Tiina Kaukvere
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Illustratiivne foto.
Illustratiivne foto. Foto: Margus Ansu

Politsei kinnitusel ründas eile pull loomi veokile laadinud naist ning naine hukkus.

Õnnetus juhtus Emmaste vallas Jausa külas, kui taluperenaine laadis autole loomi. «Üks veistest ründas teda,» kinnitas Lääne prefektuuri pressiesindaja Kaja Grak. 62-aastane naine hukkus.

Emmaste vallavanem Tiit Paulus kinnitas, et hukkunu oli kogenud loomakasvataja. «Tegemist oli õnnetu juhusega,» lisas Paulus, kes ei soovinud rohkem õnnetust kommenteerida.

Politsei juhtumit ei uuri. «Meie mõistes on see käsitletav kui õnnetusjuhtum, aga me oleme sellest teadlikud,» selgitas Grak.

Tööinspektsiooni teabeosakonna juhataja Kristel Plangi ütles, et et praegu ei ole veel teada, kas tegemist on tööõnnetusega või mitte. Seda selgitab tööinspektsioon praegu välja.

«Meie uurime õnnetusi, kui töötaja ja tööandja vahel on sõlmitud tööleping,» kinnitas Plangi. Mis tähendab, et kui talunik osutub FIEks, siis tööinspektsioon asja ei menetle. «Politsei uurib siis,» täpsustas Plangi.

Copy
Tagasi üles