Kohus saatis sünnipäeval külalist pussitanud mehe vangi

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Toomas Huik

Viru maakohus mõistis esmaspäeval reaalselt vangi mehe, kes pussitas oma sünnipäevale kutsutud külalist.

Kohus leidis, et 31-aastase Vjatšeslav Lozovski süü raskete tervisekahjustuste tekitamises on tõendatud ning saatis ta kolmeks aastaks vangi. Ühtlasi tuleb mehel tasuda sundrahaks ja menetluskulude katteks 21.331 krooni ning kannatanu nõude hüvitamiseks 31.000 krooni.

Prokurör nõudis Lozovskile nelja-aastast vangistust, kaitsja taotles oma kaitsealuse süü ümberkvalifitseerimist raskete vigastuste tekitamiseks ettevaatamatusest ning maksimaalselt üheaastast vangistust.

Eeluurimisel kogutud andmetel pidas Lozovski tunamullu oktoobri viimasel päeval Tapal Üleviste tänaval asuvas korteris oma sünnipäeva ning peol viibisid ka tema kaasüürilised. Peolised tarvitasid köögis alkoholi ning esialgu möödus üritus probleemideta.

Õhtul kella 21 ajal hakkasid Lozovski ja tema külaline Martin (28) sõnelema, kuid olukord rahunes ning ühine jooming jätkus. Peagi puhkes aga meeste vahel uuesti tüli ning seekord haaras Vjatšeslav kööginoa ja pussitas Martinit rindu. Teised peolised kutsusid seepeale sündmuskohale kiirabi ning raskelt vigastada saanud Martin viidi haiglasse.

Politsei pidas Lozovski järgmisel päeval kinni, kuid vahi alla teda ei võetud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles