Jaapanlane saatis omaalgatuslikult Kuressaare linnale marke ja telefonikaarte

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaapanist saadetud telefonikaardid.
Jaapanist saadetud telefonikaardid. Foto: Kuressaare linnavalitsus

Jaapanlasest kollektsionäär saatis Kuressaare linnavalitsusele posti teel üle saja margi ja ligi 30 telefonikaarti, lootuses, et ehk leidub linnas keegi, kes on nõus neid temaga vahetama.

«Marke oli hästi palju. Terve ümbrikutäis. Need võttis üks kollektsionäär juba endale. Inimene saatis kaardid ja margid linnale puhtalt omaalgatuslikult,» rääkis Kuressaare linnavalitsuse pressiesindaja Geili Heinmaa väljaandele Meie Maa.

Jaapanikeelsete kirjadega telefonikaarte on kokku 27. Jaapanlane kirjutas linnale läkitatud kirjas, et juhul, kui keegi on huvitatud, saab temaga kaarte ning marke vahetada.

Mullu sügisel külastas Saaremaad Jaapani suursaadik Tetsuro Kai, kuid kollektsionääri kirjast ei loetud välja, et sellel visiidil oleks olnud mingit seost markide ja telefonikaartide Kuressaarde saatmisega.

Kuressaare linn jagab pilti telefonikaartidest oma Facebooki lehel ning palub telefonikaartide kogujatel ühendust võtta meiliaadressil press@kuressaare.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles