Delfi vallandas ajakirjanik Margarita Kornõševa

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margarita Kornõševa.
Margarita Kornõševa. Foto: arhiiv

Delfi uudisteportaal lõpetas töösuhte oma artiklitega palju vastakaid reaktsioone tekitanud Delfi venekeelse toimetuse ajakirjaniku Margarita Kornõševaga.

Delfi peatoimetaja Urmo Soonvaldi sõnul oli Kornõševaga töösuhte lõpetamiseks mitu ajas kasvanud põhjust.

«Ta ei pööranud tähelepanu tööandja korraldustele ja rikkus töökohustusi, mis puudutasid nii lugude toimetamist kui tasakaalu. Lisaks on tema ajakirjanduslik tegevus kasvatanud usaldamatust meie toimetuse vastu,» ütles Soonvald venekeelsele Postimehele.

Soonvald märkis, et aastate jooksul on Kornõševaga neist teemadest räägitud korduvalt, nii kahekesi kui suuremas seltskonnas, aga kahjuks jäi ta enda poolt valitud ideoloogiale kindlaks.

«Mul on kahju, et kaotasime kogemustega ajakirjaniku, aga kaalutlused ja väärtused, mille alusel me töösuhte lõpetasime, on kogemustest olulisemad,» ütles Soonvald.

Margarita Kornõševa tegeles Delfi venekeelses toimetuses viimasel ajal uuriva ajakirjandusega. Avalikkuses on teda korduvalt süüdistatud Kremli-meelsuses.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles