Pärnumaa avariis hukkunud Toyota juht oli Põhja prefektuuri kriminaalpolitseinik

Georgi Beltadze
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnumaal Häädemeeste vallas Tallinna-Pärnu-Ikla maantee 178. kilomeetril eile juhtunud traagilises liiklusõnnetuses hukkunud kahest 28-aastasest mehest üks oli Põhja prefektuuri kriminaalpolitseinik.

Politsei sai eile kell 11.58 teate kahe surmaga lõppenud liiklusõnnetusest, kus põrkasid kokku veo- ja sõiduauto. Esialgsetel andmetel sõitis kõrvalteel liikunud sõiduauto Toyota ette peateel Pärnu suunas liikunud veoautole Mercedes-Benz. Toimunud kokkupõrke tagajärjel sai sõiduauto tugevalt kahjustada ja selles hukkusid kaks 28-aastast meest.

Pärnu Postimees kirjutas, et kokku põrkasid Läti poolt tulnud Poola numbrimärkidega veok Mercedes-Benz ja sõiduauto Toyota Hilux. Veokilt löögi saanud auto rullus mitu korda üle katuse ja maandus kraavi, kus veok talle peale vajus. Selleks, et veok autolt ära tõsta, läks vaja ekskavaatori abi. 

Põhja prefekt Kristjan Jaani sõnul oli üks hukkunutest, sõiduauto juht, Põhja prefektuuri kriminaalpolitseinik, kes oli valmistumas kõrgkooli lõpetamiseks ning viibis õppepuhkusel.

«Leiname head kolleegi ja sõpra, tema mälestuseks kandsid paljud politseiautod täna leinalinti. Avaldame sügavat kaastunnet hukkunud meeste lähedastele ja perele,» ütles Jaani.

Copy
Tagasi üles