Riigikokku kandideerinud Maksim Rogalski lahkub ERRist

Andres Einmann
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Isamaa ja Res Publica Liitu astunud ning riigikogusse kandideerinud Maksim Rogalski lahkus rahvusringhäälingust.
Isamaa ja Res Publica Liitu astunud ning riigikogusse kandideerinud Maksim Rogalski lahkus rahvusringhäälingust. Foto: Peeter Langovits / Postimees

Venekeelse «Aktuaalse kaamera» ajakirjanik ja uudisteankur Maksim Rogalski, kes on viimasel ajal olnud lapsehoolduspuhkusel, lahkub töölt Eesti rahvusringhäälingus.

Rogalski selgitas et kuigi tal oli võimalus pärast lapsehoolduspuhkust tööle naasta, otsustas ta seda võimalust mitte kasutada, vahendas ERRi  uudisteportaal.

«ERRi juhtkonnaga arutades otsustasime, et natuke rohkem kui kuu aega pärast valimisi, millest ma osa võtsin, on parem, et ma lahkun vastastikusel kokkuleppel. Ma soovin rõhutada, et mina ega ERRi juhid ei välistanud võimalust, et tulevikus võin ma ka tagasi tulla,» ütles Rogalski.

Rogalski liitus eelmise aasta novembris Isamaa ja Res Publica Liiduga ning kandideeris äsjastel valimistel riigikokku, Haaberstis, Põhja-Tallinnas ja Kristiine linnaosas kandideerinud Rogalski kogus 278 häält ning riigikokku valituks ei osutunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles