Rõivase juurest lahkub veel kolm nõunikku

Tiina Kaukvere
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sven Kirsipuu hakkab taas tööle rahandusministeeriumis.
Sven Kirsipuu hakkab taas tööle rahandusministeeriumis. Foto: Peeter Langovits / Postimees

Peaministri juurest lahkub lähiajal meedianõunik Tiina Ansip, rahandusnõunik Sven Kirsipuu ning välisnõunik Märt Volmer.

Valitsuse kommunikatsioonibüroo direktor Tiina Ansip ütles Postimehele, et tema leping lõppeb 30. aprillil. «Kommunikatsioonidirektori kohale tuleb konkurss ja mina otsustasin mitte osaleda, sest ma sain teise pakkumise» selgitas Ansip, kes hakkab tööle UP Invest kommunikatsioonijuhina.

Ta lisas, et Kirsipuu ja Volmeri asemele otsitakse inimesi ning asemikud selguvad lähikuudel.

Ansipi kinnitusel on Kirsipuu lubanud nii kaua jätkata, kui talle asendaja leitakse. «Ta tuli kohe algusel ajutiselt ja läheb tagasi rahandusministeeriumisse,» selgitas Ansip.

Märt Volmerist saab Eesti suursaadik Taani kuningriigis. Ansip selgitas, et välisnõuniku kohusetäitja roteerub ning Volmer on selles ametis olnud juba väga pikalt, ka siis kui veel Andrus Ansip oli peaminister. «Nüüd avanes tal võimalus minna Taani.»   

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles