Saarlased toetavad SDE juhina Indrek Saart

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Saar.
Indrek Saar. Foto: Priit Simson

Eesti Sotsiaaldemokraatliku Erakonna Saaremaa piirkond esitas erakonna juhi kandidaadiks riigikogu liikme Indrek Saare.

Lisaks valis Saaremaa piirkonna üldkogu endale uue ja senisest suurema juhatuse ning esitas saarlaste kandidaadid erakonna juhtorganitesse.

Teisipäeval Kuressaares koos olnud Saaremaa sotsiaaldemokraadid suurendasid piirkonna juhatuse liikmete arvu seniselt neljalt liikmelt üheksale. Piirkonna juhina jätkab Jaanis Prii. Oma aseesimeheks valisid kohalikud sotsiaaldemokraadid suvel erakonnaga liitunud Kajar Lemberi, kes on töötanud Rahvaliidu peasekretärina.

«Saaremaa sotsiaaldemokraadid on saanud uue hingamise. Erakonda on astunud palju uusi liikmeid, mistõttu vajas ka juhatus tugevdamist. Kindlasti on meile väga väärtuslikud Kajar Lemberi kogemused erakonna arendamisel,» ütles Prii.

Saaremaa piirkonna uude juhatusse kuuluvad veel Pihtla vallavanem Jüri Saar, Kihelkonna vallavanem Raimu Aardam, Laimjala vallavolikogu esimees Aarne Lember, Saaremaa muinsuskaitse seltsi esimees Tõnu Veldre, Leisi külaliikumise aktivist Jaak Oks ja Lii Teär, kes on Andres Tarandi assistent kliimaraamatu koostamisel. Piirkonna sekretäriks kinnitati Õnnela Räim.

Saaremaa piirkonna üldkogu esitas juhatuse liikmete kandidaatideks Kajar Lemberi, Läänemaa maavanema Neeme Suure ja hiidlasest riigikogu maaelukomisjoni esimehe Kalev Kotkase.

Sotsiaaldemokraatlik Erakond valib endale uue juhid 16. oktoobril Tallinnas toimuval üldkogul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles