Parem amet kui peaministril

Priit Pullerits
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt jätab petliku mulje: see ei ole nii, et Aldur Partasjuk (vasakult teine), üks spordiklubi Reval-Sport rajajaid, on veerand sajandit kõndinud koos poja Helari ja tütre Heleni (tagaplaanil) ning abikaasa Annega koha peal. Ei, nad on arendanud Reval-Spordist Eesti ühe suurema ja tuntuma spordiklubi.
Pilt jätab petliku mulje: see ei ole nii, et Aldur Partasjuk (vasakult teine), üks spordiklubi Reval-Sport rajajaid, on veerand sajandit kõndinud koos poja Helari ja tütre Heleni (tagaplaanil) ning abikaasa Annega koha peal. Ei, nad on arendanud Reval-Spordist Eesti ühe suurema ja tuntuma spordiklubi. Foto: Mihkel Maripuu

Suured asjad saavad teoks, kui neisse panustab terve perekond. Vaadake, mida on isa-ema ja kaks last teinud Tallinna vanalinnas!

Istus Aldur Partasjuk, kes isa poolt on ukrainlane – seda reedaks justkui tema vuntsidki –, kuid kelle sünnikodu jääb Tammsaare-maile, kord Tallinnas Tere tennisekeskuses, kui tema juurde astus linalakk mees ja ütles: «Tere, Aldur!» Hmm, kas peaksin teid tundma, uuris segaduses Partasjuk. Mees näis piltidelt tuttav, aga kes ta küll on, ei turgatanud pähe. Siis tuletas ta ise meelde: «Käisin kunagi kaks aastat teie juures käsipallitrennis.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles