Mees üritas kaklussüüd oma kaksikvenna kaela ajada

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vägivald. Foto on illustratiivne.
Vägivald. Foto on illustratiivne. Foto: Raigo Pajula / Postimees

Tallinnas sattus kriminaalsüüdistusega kohtupinki mees, kes andis pärast kakluses osalemist politseinikele oma kaksikvenna andmed ja lootis sellega süüst pääseda.

Kuritegelikud sündmused said alguse tunamullu 30. märtsi öösel Tallinna vanalinnas, kus 30-aastane Indrek sattus ööklubis kaklusesse, virutas teisele mehele rusikaga vastu nägu ning joogiklaasiga vastu pead.

Kui politseinikud ta kakluse järel kinni pidasid, andis Indrek neile oma kaksikvenna isikuandmed, et süüst pääseda. Korrakaitsjad aga nägid vale peagi läbi ja nii sai Indrek süüdistuse kehalises väärkohtlemises ning ka identiteedivarguses.

Lõppeval nädalal taotles Põhja ringkonnaprokurör Kristina Kivi Harju maakohtus Indrekule lühimenetluse korras kuuekuulist tingimisi vangistust 18-kuulise katseajaga. Indreku kaitsja leidis aga, et mees pole võõrast identiteeti kasutanud ning peksu eest nõuab süüdistaja liialt karmi karistust.

Kohus kuulutab lahendi esmaspäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles