Raskelt haigestunud mõrtsukas jäi vanglakaristust kandma

Tiina Kaukvere
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu vangla
Tartu vangla Foto: Aldo Luud/Õhtuleht

Raskelt haigestunud mõrtsukat ei vabastatud enne tähtaega vanglast, kuna riigikohus ei võtnud tema määruskaebust arutusele.

Tartu ringkonnakohus jättis märtsi lõpus muutmata varasema Tartu maakohtu määruse, mille kohaselt on Taavi Nordströmi (45) karistuse kandmiselt vabastamata jätmine igati seaduslik ja põhjendatud, kirjutab ERRi uudisteportaal.

Kohus tuvastas, et Nordströmile on vangistuses tagatud vajalik ravi ning vabaduses viibides ei erineks tema ravi vanglas saadavast ravist.

Nordström kannab katseajal toime pandud omavolilise sissetungi, varguse ja mõrva eest mõistetud 16 aasta ja 17 päeva pikkust vangistust alates 2002. aasta 30. detsembrist ning see lõppeb 15. jaanuaril 2019.

Tema eelmised kuriteod olid avaliku korra raske rikkumine, alaealise vägistamine, tulirelvade ja laskemoona ebaseaduslik käitlemine ja tahtliku tapmise katse kahe inimese suhtes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles