Pärnu tuletõrjujatel olid täna käed tööd täis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Corbis/ Scanpix.
Viimase ööpäeva jooksul on Pärnus põlenud mitu tühjalt seisnud hoonet, mille puhul päästeamet kahtlustab süütamist, samuti põlesid Ülejõe turu hoone juures puukuurid ja taarapunkt.

Täna öösel kell 3.33 teatati tulekahjust Pärnu linnas. Pikal tänaval põles mahajäetud maja tuulekoda ja katusealune.

Kell 6.27 teatati tulekahjust Pärnu linnas Aisa tänaval. Põles mahajäetud maja tuulekoda.

Mõlemal puhul on päästeameti kinnitusel oletatav tulekahju tekkepõhjus süütamine.

Täna päeval põlesid Pärnus lahtise leegiga Ülejõe turu hoonega külgnevad elumaja puukuurid, mis süütasid turu taga Vana-Rääma tänava ääres asuva taara vastuvõtupunkti, kirjutab Pärnu Postimees.

Häirekeskus sai väljakutse kell 13.40. Päästjate kohale jõudes põles taarapunkti katus lahtise leegiga ja tõusis tugev suitsujuga. Sündmuskohale jõudnud päästjad summutasid leegi.

Vana-Rääma 3 majas elav vanem naine kahtlustas, et kuurid võisid tuld võtta suitsukonist, kuna puukuuri ääres pingil armastatakse suitsu tõmbamas käia.

Kuigi Ülejõe turg sai tules vaid veekahjustusi, arvasid turumüüjad, et tänaseks on kauplemine läbi.

Kell 13.48 sai häirekeskus teate ka Hommiku tänaval asuva puumaja põlengust. Kuna Pärnu komando autod olid samal ajal hõivatud kustutustöödega Ülejõe turu juures, siis saabus auto Pärnu-Jaagupi komandost.

 
 
 

Kella 15 ajal tegeldi sündmuskohal järelkustutustöödega.

 

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles