Tudeng TV «Fookus» võtab luubi alla vastuolulised võimukandjad

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marian Võsumets.
Marian Võsumets. Foto: Jaan Kalmus jr / Tudeng TV

Tudeng TV «Fookus» võtab täna õhtul hooaja viimases otsesaates luubi alla problemaatilised võimukandjad riigikogus ja valitsuses.

Kuigi vastuolulisi juhtumeid riigikogu ja valitsuse liikmetega on eraldiseisvalt lahatud, ei ole toimunud ühtegi sisulist muudatust ning raskete süüdistustega rahvaesindajad jätkavad oma tööd. Seega kerkivad esile küsimused võimukandjate maine, usaldusväärsuse ja karistamatuse suhtes, mis rajavad teed vildakale poliitilisele kultuurile Eestis, teatas Tudeng TV.

Kell 21 algavas otsesaates räägitakse Konservatiivsesse Rahvaerakonda kuuluva Jaak Madisoni, keskerakondlaste Lauri Laasi ja Priit Toobali ning reformierakondlase Kristen Michali juhtumitest ning uuritakse, mis on saanud Reformierakonda kuuluva praeguse eurosaadiku Kaja Kallase ellukutsutud riigikogu eetikakoodeksist.

Saates osalevad Euroopa Parlamendi liige Indrek Tarand, riigikokku kuuluv sotsiaaldemokraat Jevgeni Ossinovski, suhtekorraldaja Janek Mäggi ning EBSi eetikakeskuse juhataja Mari Kooskora. Saadet juhib Marian Võsumets.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles