Politsei otsib Raplamaal jalgratturile otsa sõitnud auto juhti

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Toomas Tatar / Postimees

Politsei otsib kaks nädalat tagasi Raplamaal jalgratturile otsa sõitnud auto juhti ning palub abi õnnetuse pealtnägijatelt.

23. aprillil kella 18 paiku sõitis seni kindlakstegemata sõiduk Raplamaal Alu alevikus Keskuse tee ja Tiigi tänava ristmikul otsa jalgratturile. Sõiduk peatus, juht väljus sõidukist ja palus jalgratturilt vabandust ning jätkas sõitu.

Jalgrattur, 16-aastane tütarlaps, tundis end hiljem halvasti ja pöördus arsti poole ning tal tuvastati vigastused.

Politsei alustas juhtunu asjaolude väljaselgitamiseks väärteomenetlust liiklusseaduse paragrahvi 223 tunnustel.

Liiklusõnnetuse täpsemate asjaolude väljaselgitamiseks palub politsei liiklusõnnetuse pealtnägijatel võtta ühendust Rapla politseijaoskonnaga telefonil 489 2933 või politsei infotelefonil 612 3000.  Eelkõige ootame, et politseiga võtaks kontakti õnnetuses osalenud sõiduki juht.

Politsei tuletab meelde, et kui on juhtunud õnnetus, mille puhul on alust arvata, et inimene on vigastada saanud, on õige jääda sündmuskohale. Juhtunust tasub anda teada hädaabinumbril 112 ning kohale kutsuda lisaks politseile ka kiirabi, et meedikud saaksid tervislikule seisundile hinnangu anda ja abi osutada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles