Teleajakirjanikust loomakaitsja jäi perevägivallas süüdi

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heiki Valner
Heiki Valner Foto: Erakogu

Teleajakirjanikust loomakaitsja Heiki Valner jäi perevägivallas lõplikult süüdi, sest riigikohus ei võtnud tema kaitsja kaebust arutusele.

Kuna riigikohus vandeadvokaadi vanemabi Rein Laidi kassatsioonkaebust arutusele ei võtnud, siis jäi Valneri (50) süüdimõistmine oma endise elukaaslase kehalises väärkohtlemises muutmata ning samaks jäi ka talle mõistetud tingimisi ühe aasta ja viie kuu pikkune vangistus 18 kuu pikkuse katseajaga, vahendab rahvusringhäälingu uudisteportaal.

Kohus kohustas Valnerit katseajal elama oma alalises elukohas, ilmuma kriminaalhooldaja määratud ajavahemiku järel kriminaalhooldusosakonda registreerimisele ning alluma kriminaalhooldaja kontrollile oma elukohas.

Samuti peab Valner esitama kriminaalhooldajale andmeid oma kohustuste täitmise ja elatusvahendite kohta ning taotlema Eestist enamaks kui 15 päevaks lahkumisel kriminaalhooldusametniku luba. Oma elu-, töö- või õppimiskoha vahetamise peab Valner kooskõlastama kriminaalhooldajaga ning ta ei tohi tarvitada alkoholi ja narkootikume, kirjutas ERRi portaal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles