Täna «C-Komandos»: elu kui Chicagos - isa ajab poega kirvega taga

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kanal 2

Täna kell 22.30 on Kanal 2 probleemsaate «C-Komando» keskmes Saare vallas elav perekond, kes kaasomandi tõttu on sunnitud oma kodust lahkuma, olukorra teeb raskeks asjaolu, et väljaviskajaks peab olema vanaema.

«C-Komandoga» võttis ühendust Meeri, kes püüab aidata oma ema Tiinat. Meeri liikumispuudega ema elab oma vanemate kodutalus, kuid kannatab seetõttu juba aastaid sugulaste terrori all. Tiina ei ole nõus lõpetama kaasomandit, millega talu läheks tema vennatütre nimele.

Asja uurima asudes selgus, et Tiinaga ühes majas elab ka tema teise tütre pere, kus kasvamas kolm alaealist last. Neli aastat elektrita elanud pere igapäevaellu kuuluvad alkohol ja vägivald. Pereisa, kes on korduvalt oma alaealisele pojale kallale läinud, pole karistust saanud.

«Just selle perekonna tõttu soovibki Tiina vennatütar maja endale. Ta ei taha, et tema isa kodutalu nii hoolimatult käest ära lastaks,» ütleb saatejuht Carmen Pritson-Tamme. «Asja lahendama asudes tuli konsulteerida ka kohaliku omavalitsusega. Üllatuslikult selgus, et peret oli mõjutatud kirjutama avaldust, mille kohaselt ei tohi vald pere siseasju kommenteerida.»

Copy
Tagasi üles