Tasuta tsemenditehasesse sõita soovijad ummistasid Viru Keemia Grupi telefonid

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kunda esimese tsemenditehase asukoht.
Kunda esimese tsemenditehase asukoht. Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

Viru Keemia Grupi telefon, millel sai end kirja panna kontserni korraldatavale tasuta sõidule ühte Euroopa tsemenditehasesse, oli mitu päeva punane.

Kontsern Viru Keemia Grupp otsustas omal kulul korraldada ekskursiooni ühte Euroopas töötavasse tsemenditehasesse, et neil, kes seal ära käivad, oleks selgem ettekujutus sellisest ettevõttest ja selle mõjust keskkonnale, kirjutab Põhjarannik.

Ettevõte otsustas sellise reisi korraldada, kuna inimesed on vastu ettevõtte plaanile rajada Kohtla-Järvele tsemenditehas.


«Kavandasime kümnest inimesest koosneva grupi sõitu, kuid soovijaid oli märksa rohkem - praeguseks on end kirja pannud 38 inimest,» ütles Viru Keemia Grupi avalike suhete osakonna juhataja Julia Aleksandrova.

Tema sõnul oli tunda, et kõik nad tunnevad tõepoolest elavat huvi tulevase tehasega seotud küsimuste vastu.


Aleksandrova teatel arutatakse praegu, kas on võimalik reisile kaasa võtta üle kümne inimese ja kuidas sõitjad välja valitakse. Võib-olla selgitatakse nad loosimise teel. Lähiajal kutsutakse kõik end sõidule kirja pannud kontserni haldushoonesse, kus neile antakse tulevase tehase kohta ammendavat infot. Sõit on plaanis oktoobris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles