Frikadellivorm

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Frikadellivorm
Frikadellivorm Foto: toit ja trend

Kahele

Vormiroad valmivad kiiresti ja lihtsalt. Vali enda maitse järgi kas frikadellid või pelmeenid. Köögiviljasegu asemel võid vormile laotada ka tomativiilud. Kõigepealt pane ahi sooja 200 kraadile.

Vaja läheb: 1 pakk külmutatud frikadelle, 1 sl õli, 200 g saiakatet või ketšupit, 1 pakk külmutatud köögivilju või 3–4 keskmist tomatit, parajalt riivitud juustu, pitsamaitseainet

1. Määri ahjuvorm õliga, tõsta külmunud frikadellid vormi.
2. Määri saiakate või ketšup õhukese kihina frikadellidele.
3. Vala vormi köögiviljad või laota tomativiilud. Puista peale riivjuust ja pitsamaitseaine. Küpseta 30 minutit.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles