Lõbus pitsa

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lõbus pitsa
Lõbus pitsa Foto: toit ja trend

Kahele

Pitsa on imelihtne ja kiirelt valmiv roog, kui valmistad selle eelküpsetatud pitsapõhjadest. Pitsa katteks võid kasutada mida iganes sul parasjagu kapis leidub või mis kõige rohkem maitseb. Alusta pitsavalmistamist sellest, et paned ahju 225 kraadile sooja, siis on see ahjupanemise ajaks parajalt kuum.

Vaja läheb: 2 pitsapõhja, tomatikastet või ketšupit, riivitud juustu, pitsamaitseainet, 24 viilu suitsuvorsti, 8–9 šampinjoni,1 paprika, 1 purk ananassikuubikuid omas mahlas

1. Määri pitsapõhjadele õhukese kihina ketšupit või tomatikastet.
2. Lao pitsale õhukesed suitsuvorstiviilud. Laota peale nõrutatud ananassitükid, paprika- ja seeneviilud.
3. Raputa pitsale riivjuust ja pitsamaitseaine.
4. Tõsta pitsapõhjad küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpseta pitsasid ahjus 10 minutit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles