Säästlikult söönuks
Neljale
250 g peenikesi grill või suitsuvorste
1 suur sibul
1 sellerivars
1 küüslauguküüs
1,5 dl õuna- või pirnisiidrit
500 g hapukapsast
1,5 l kanapuljongit
2–3 kartulit
3 tüümianivart, musta pipart,
soola ja suhkrut
Säästlikult söönuks
Neljale
250 g peenikesi grill või suitsuvorste
1 suur sibul
1 sellerivars
1 küüslauguküüs
1,5 dl õuna- või pirnisiidrit
500 g hapukapsast
1,5 l kanapuljongit
2–3 kartulit
3 tüümianivart, musta pipart,
soola ja suhkrut
Kuumuta suure kastruli põhjas kuubikuteks või viiludeks tükeldatud vorste 4–6 minutit. Lisa hakitud sibul ja sellerivars. Kuumuta veel 5 minutit, kuni köögiviljad on pruunistunud ja pehmenenud. Lisa hakitud küüslauk, kuumuta segades veel 1 minut. Vala potti siider ja keeda, kuni see on peaaegu aurustunud. Lisa hapukapsas, puljong, kooritud ja kuubikuteks lõigatud kartulid, tüümian, must pipar, sool ja pisut suhkrut. Hauta kaane all madalal kuumusel umbes 45 minutit, kuni hapukapsas on pehme. Viimistle oma maitse järgi.