Hapukapsasupp vorstiga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hapukapsaborš vorstiga
Hapukapsaborš vorstiga Foto: toit ja trend

Säästlikult söönuks

Neljale

250 g peenikesi grill või suitsuvorste
1 suur sibul
1 sellerivars
1 küüslauguküüs
1,5 dl õuna- või pirnisiidrit
500 g hapukapsast
1,5 l kanapuljongit
2–3 kartulit
3 tüümianivart, musta pipart,
soola ja suhkrut

Kuumuta suure kastruli põhjas kuubikuteks või viiludeks tükeldatud vorste 4–6 minutit. Lisa hakitud sibul ja sellerivars. Kuumuta veel 5 minutit, kuni köögiviljad on pruunistunud ja pehmenenud. Lisa hakitud küüslauk, kuumuta segades veel 1 minut. Vala potti siider ja keeda, kuni see on peaaegu aurustunud. Lisa hapukapsas, puljong, kooritud ja kuubikuteks lõigatud kartulid, tüümian, must pipar, sool ja pisut suhkrut. Hauta kaane all madalal kuumusel umbes 45 minutit, kuni hapukapsas on pehme. Viimistle oma maitse järgi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles