Säästlikult söönuks
Neljale
400 g hakkliha
500 g peeti
2 dl tatratangu
1 sibul
2 küüslauguküünt
400 g hapukoort
1 tl kuivatatud tüümiani
1,5 tl soola
musta pipart
Säästlikult söönuks
Neljale
400 g hakkliha
500 g peeti
2 dl tatratangu
1 sibul
2 küüslauguküünt
400 g hapukoort
1 tl kuivatatud tüümiani
1,5 tl soola
musta pipart
Keeda peete 40–50 minutit, kuni need on pehmed. Jahuta külmas vees, koori ja riivi. Roa võid valmistada ka valmiskeedetud peetidest. Keeda pestud tatratange soolaga maitsestatud rohkes vees 10–15 minutit, seejärel nõruta. Pruunista pannil hakkliha. Koori ning haki sibul ja küüslauk. Lisa hakklihale ja kuumuta läbi. Sega kõik ained suures kausis, maitsesta soola ja pipraga. Tõsta võiga määritud ahjuvormi. Küpseta 200kraadises ahjus 45–50 minutit.