Peedi-tatrahautis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peedi tatrahautis
Peedi tatrahautis Foto: toit ja trend

Säästlikult söönuks

Neljale

400 g hakkliha
500 g peeti
2 dl tatratangu
1 sibul
2 küüslauguküünt
400 g hapukoort
1 tl kuivatatud tüümiani
1,5 tl soola
musta pipart

Keeda peete 40–50 minutit, kuni need on pehmed. Jahuta külmas vees, koori ja riivi. Roa võid valmistada ka valmiskeedetud peetidest. Keeda pestud tatratange soolaga maitsestatud rohkes vees 10–15 minutit, seejärel nõruta. Pruunista pannil hakkliha. Koori ning haki sibul ja küüslauk. Lisa hakklihale ja kuumuta läbi. Sega kõik ained suures kausis, maitsesta soola ja pipraga. Tõsta võiga määritud ahjuvormi. Küpseta 200kraadises ahjus 45–50 minutit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles