Tuline oapada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuline oapada
Tuline oapada Foto: toit ja trend

Säästlikult söönuks

Neljale

1 suur sibul
2 küüslauguküünt
1 sl õli
0,5–1 sl tšillipulbrit
pool tl jahvatatud juustuköömneid
1 tl soola
pool sl pruuni suhkrut
pool punast tšillipiprakauna
1 purk (400 g) purustatud tomateid
4–5 dl köögivilja- või kanapuljongit
1 punane paprika
1 roheline paprika
1 purk punaseid ube
1 purk valgeid ube
250 g riisi

Kuumuta paksupõhjalises kastrulis õli, vala sellesse hakitud sibul ja purustatud küüslauk. Kuumuta 4–5 minutit. Sega juurde tšillipulber, köömned, sool, pruun suhkur ja seemnetest puhastatud ning hakitud tšilli. Hauta segades 1 minut. Vala kastrulisse tomatikonserv koos vedelikuga ning puljong. Lase keema, alanda kuumust ja hauta kaane all 15 minutit. Sega juurde hakitud paprikad ja nõrutatud oakonservid. Lase uuesti keema, alanda kuumust ja hauta 20 minutit, kuni paprika on pehme. Serveeri keedetud riisiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles