Veoki ning sõiduauto vahel toimunud laupkokkupõrkes sai kaks inimest vigastada

Georgi Beltadze
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna-Tartu maantee 137. kilomeetril, Põltsamaa vallas sai täna raskes liiklusõnnetuses, kus Volkswageni ning DAF-i vahel toimus laupkokkupõrge, kaks inimest vigastada.

Lõuna prefektuuri pressiesindaja ütles Postimehele, et politsei sai teate liiklusõnnetusest kell 17.10. Õnnetus ise juhtus kell 17.04 Tallinna-Tartu-Võru-Luhamaa maantee 137. kilomeetril Neanurmes.

Esialgsetel andmetel hakkas Tallinna poolt tulnud veoauto DAF, mida juhtis 53-aastane meesterahvas, teel vingerdama ning kaldus siis vastassuunavööndisse, kus põrkas kokku sõiduautoga Volkswagen, mida juhtis 28-aastane naisterahvas. Pressiesindaja sõnul sõitis sõiduauto end veoauto alla kinni.

Nii DAF kui ka Volkswagen paiskusid teelt välja kuusehekki. Sündmuskohale saadetud Põltsamaa päästjatel tuli veoautot mõned meetrid maantee poole tõmmata, et sõiduautosse kinni jäänud juht kätte saada. Selle jaoks tuli hüdrauliliste vahenditega auto lahti lõigata. Sõiduauto juht kui ka kaasreisija (meesterahvas) jäid ellu, kuid said vigastada. Nad anti üle kiirabile.

Miks veoauto vastassuunda kaldus, ei ole teada, politsei esindaja kinnitusel oli juht kaine. Täpsemad avarii tagamaad selgitatakse menetluse käigus.


 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles