Saksa leht: Ansip ja Oettinger ei jaga samu seisukohti

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Ansip ja Günther Oettinger
Andrus Ansip ja Günther Oettinger Foto: SCANPIX

Teoreetiliselt peaksid seitse asepresidenti koos uue struktuuriga Euroopa Komisjoni töösse hoogu lisama, ent selle asemel takistavad asepresidendid ja volinikud üksteist, kirjutab Saksa ajaleht Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) artiklis «Lasteaed Euroopa Komisjonis», ning toob näiteks Andrus Ansipi ja Günther Oettingeri vastasseisu.

«Ühel meelel ei ole interneti juhtriigist Eestist pärit Ansip ja selgelt mittedigitaalset päritolu Oettinger sama hästi kui üheski punktis. Ansipil on fookuses tarbija ning innovaatiline ettevõtlus, Oettingeril aga suurtööstus. Üks näeb võimalusi internetistunud maailmas, teine näeb selles Google'i ja Amazone'i ülemvõimu,» kirjutab väljaanne.

Digitaalse liidu strateegia, mida 6. mail esitleti, jääb väljaande hinnangul ebamäärases ulatuses selgusetuks.

«Probleem on selles, et Junckeril ei ole õnnestunud luua selget hierarhiat,» tsiteeris FAZ tundmatuks jääda soovinud euroametniku kommentaari väljakujunenud olukorrale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles