Põdrad hirmutasid hobuse teele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hobune
Hobune Foto: SCANPIX

Esmaspäeval Kuressaares Kihelkonna ringtee juures traavinud hobune hirmutas mitut autojuhti, kuni politsei hobuse omaniku üles leidis.

«Sõitsin poole viie paiku õhtul linnast välja Kihelkonna poole ja väga äkki tuli hobune vasakult ning oli siis keset ringi,» rääkis üks autojuht, lisades, et ta ei näinudki, kas hobune oli juba ringi peal ja tiirutas seal või tuli just siis, kirjutas Saarte Hääl.

Autojuhi sõnul oli liiklus sel hetkel seal üsna tihe, autod sõitsid ringteel lakkamatu joruna, nii lasigi siis hobune seal keskel ringiratast traavi.

«Põdrad hirmutasid selle hobuse karjamaalt minema,» ütles Haamse talli hobusekasvataja Aili Kirst, kelle sõnul on hobuse omanik varemgi säärase probleemiga silmitsi seisnud.

Kirst selgitas, et hobune on karjaloom, ning kui üks põgenema pääseb, lähevad teised talle järele, ning seega ei saanud kõnealune suksu kuuluda mõnele suuremale hobusekasvatajale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles