Tänasest suleti Raasiku raudteeülesõit

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teetööd.
Teetööd. Foto: Priit Simson.

Maanteeinfokeskus annab ülevaate tänasest teetöödest Eestis.

Täna kella 8.30st kuni reede, 1.okt. kella 23ni on remonttöödeks liiklusele suletud Harju maakonnas Aruvalla-Jägala maantee 21. kilomeetril asuv Raasiku raudteeülesõit. Ümbersõit on tähistatud Parila raudteeülesõidu kaudu.

Teetruubi ehituseks on täna liiklusele suletud:
- kell 8-12 Pärnu maakonnas Audru-Lavassaare-Vahenurme maantee kilomeetril 17,3 Lavassaare ja Pitsalu vahelisel lõigul. Ümbersõit toimub Nurme kaudu;
- kell 8-17 Võru maakonnas Meremäe-Tsirgu-Antkruva maantee kilomeetritel 7,4-9,6. Ümbersõit toimub Kapera-Kerepäälse-Lindora kaudu;
- kell 9-17 Viljandi maakonnas Venevere-Tääksi maantee kilomeetritel 2-3. Ümbersõit Kõo-Võhma-Tääksi kaudu;
- kell 8.30-15.30 Jõgeva maakonnas Kivijärve-Varbevere maantee 5. kilomeetril. Ümbersõit Soomevere kaudu.

Kell 9.30-11.30 on remondi tõttu liiklusele suletud Lääne-Viru maakonnas Tapa vallas asuv Läpi raudteeülesõit. Ümbersõit toimub Lehtse ülesõidu kaudu.

Harju maakonnas Muuga sadama teel teostatakse teekatte freesimistöid. Tööde tsoonis kehtib kiirusepiirang 30 km/h.

Seoses kaablitöödega on tänasest kuni 29.oktoobrini Pärnu-Rakvere-Sõmeru maanteel Ambla-Tapa vahelisel lõigul (km-d 134,2-144,6) kiirus lõiguti piiratud kuni 70 km/h.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles