Kadunuks jäänud 14-aastane neiu võis teel Soome jääda Tallinna sõprade juurde

Merike Teder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hanna-Liina
Hanna-Liina Foto: Erakogu

14. mail teel Karksi-Nuiast Soome kadunuks jäänud 14-aastane Hanna-Liina võis jääda pidama Tallinna oma sõprade juurde, igatahes pole politseil andmeid, et ta Eestist lahkunuks.

Politsei palus eile abi, leidmaks 14-aastast Hanna-Liinat, kes asus eelmise nädala neljapäeva, 14. mai hommikul Karksi-Nuiast teele Tallinnasse, kust ta pidi sõitma edasi laevaga koju Soome, kuid pole seni sinna jõudnud.

«Meie teada Hanna-Liina laevale ei jõudnud. Oli oletus, et ta viibib Tallinnas oma sõprade juures, sest infot, et ta oleks Eestist ära läinud, ei kinnita miski,» ütles Lõuna prefektuuri pressiesindaja Maria Gonjak.

Karksi-Nuiast asus Hanna-Liina bussiga Tallinna poole teele. Bussile minnes teda politseile teadaolevalt ka viimati nähti. Selline üksipäini sõit Karksi-Nuiast Tallinnasse ja sealt edasi Soome ei olnud tüdruku jaoks esmakordne. Karksi-Nuias elab neiu isa, kellel ta külas käis. Tüdruk ise elab ja õpib Soomes.

Pressiesindaja lisas, et veel järgmise päeva ehk 15. mai pärastlõunal vestles Hanna-Liina sõbrannaga Facebookis. Samas pole teada, kus ta sel ajal viibis.

Gonjaki sõnul laekus eile meedias avaldatud politsei abipalve peale üks vihje, mis aga paraku tüdruku leidmiseni ei viinud.

Hanna-Liina on 165 sentimeetrit pikk ja tumedate juustega, mis ühel pool pead on pikad ja teisel väga lühikesed. Lahkudes oli ta seljas musta värvi nahast tagi, jalas mustad teksapüksid, peas valge logoga must kootud müts ning kaasas hall seljakott kirjaga DC. Tüdruku vasakul kulmul on neet.

Politsei palub kõigil, kel on tüdruku asukoha kohta infot või on teda pärast 14. maid näinud, helistada telefonil 58 609 784 või 112.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles