Ida-Virumaal jätkuvad läbiotsimised

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei tunneb viimasel ajal seoses eri kriminaalmenetlustega huvi mitme Ida-Virumaa kontori vastu.
Politsei tunneb viimasel ajal seoses eri kriminaalmenetlustega huvi mitme Ida-Virumaa kontori vastu. Foto: Corbis/Scanpix

Möödunud nädalal otsisid Ida prefektuuri politseinikud läbi ühe Sillamäel asuva ettevõtte, sama kriminaalasja raames on juba korraldatud läbiotsimine Narva Vee tegevjuhi Aleksei Voronovi kabinetis.

Kriminaalasi, mis puudutab korruptsioonivastase seaduses sätestatud toimingu piirangu rikkumist, algatati 17. augustil, ütles Viru ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Mari Luuk Postimees.ee'le.

Tema sõnul otsiti selle menetluse käigus augustis läbi Narva Vee tegevjuhi kabinet ning eelmise nädalal toimus läbiotsimine ühes Sillamäe eraettevõttes. Sillamäel pakkusid politseinikele huvi mõningad dokumendid, mis ka kaasa võeti.

«Kuna uurimine on alles algstaadiumis, siis rohkem infot väljastada ei saa, kedagi hetkel kahtlustatavaks tunnistatud ei ole,» lisas ta.

Mitmed Narva juhid on sattunud politsei tähelepanu alla, hiljuti vahistati keskerakondlasest volinik, samuti on toimunud läbiotsimine Narva aselinnapea kabinetis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles