Narva-Jõesuus toimunud liiklusõnnetuses said kannatada politseinikud

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei.
Politsei. Foto: Ants Liigus/Pärnu Postimees

Täna õhtul juhtus Narva-Jõesuus liiklusõnnetus, kus politseiauto põrkas kokku teise sõidukiga.

Teade liiklusõnnetusest tuli kella 19 ajal, kus Narva-Jõesuus Koidula tänaval põrkasid kokku patrullauto Škoda ja sõiduauto Mazda. Esialgsetel andmetel hakkas Mazda parklast välja sõitma kui parklasse hakkas pöörama vilkuritega patrullauto.

Kokkupõrke tagajärjel said kannatada kaks politseiametnikku, kes viidi haiglasse tervisekontrolli. Mazda juht, 47-aastane mees oli kaine. Lisaks temale oli autos veel neli kaasreisijat, kellest keegi viga ei saanud.

«Töötavate vilkuritega politseiauto on sõiduteel alati kõrgendatud ohuallikas. Vaatamata sellele, et vilkurite abil tõmmatakse teiste liiklejate tähelepanu, peab operatiivsõit olema turvaline ega tohi kaasliiklejate elusid ohtu seada,» ütles Narva politseijaoskonna juht Sergei Andrejev.

Selleks, et ennetada ja vältida liiklusõnnetusi, läbivad politseinikud alarmsõidukoolitused. Kas politseinike sõiduviis oli seaduspärane või miks kokkupõrge tekkis, see selgub uurimise käigus, lisas Andrejev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles