TV3 video: Kohtla-Järve Selveri pangaautomaatide juurest leiti kahtlane seadeldis

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohtla-Järve Selver. Kuvatõmmis.
Kohtla-Järve Selver. Kuvatõmmis. Foto: TV3

Politsei ja demineerijad said täna äreva kutse Kohtla­-Järve Selverisse, kus väljakutsuja sõnul võis olla omavalmistatud lõhkeseadeldis.

«Täna kella 13.30 paiku laekus informatsioon, et Kohtla-Järve Selveri peasissepääsu ukse juures asub kahtlane gaasiballoon, mille juurest lähevad juhtmed pangaautomaadi poole,» ütles Jõhvi politseijaoskonna välijuht Sergei Matotškin, vahendab TV3 «Seitsmesed uudised». «Inimestel tekkis kahtlus, et tegu võib olla isevalmistatud pommiga,» lisas ta.

Demineerijad tegid aga kiiresti selgeks, et plahvatusohtu ei ole ning pommi asemel oli üles seatud hoopis keevituseks vajalik aparatuur. Kuna kogu varustus oli üles seatud pangaautomaatide juurde, võib eeldada, et päevavalguse kadudes oleks seadmete omanikud sündmuskohale naasnud ning proovinud nende abil pangaautomaatides olevat sularaha kätte saada.

Politsei on alustanud kriminaalmenetlust, mille käigus selgub, kes olid aparatuuri omanikeks ja mis oli nende kavatsus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles