Ida-Virumaal päästeti eluhoone tulekahjust kaks inimest

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kustutusvoolikud.
Kustutusvoolikud. Foto: Mihkel Maripuu

Reede õhtul päästeti Kohtla-Järvel kortermajas puhkenud tulekahjust kaks eakad inimest, vigastada nad ei saanud.

22. mail kell 21 teatati häirekeskusele, et Kohtla-Järve linnas Järve linnaosas Outokumpu tänaval asuvast viiekordsest kivist kortermaja teise korruse korterist, tuleb suitsu ning inimene võib sees olla, teatas Ida päästekeskuse pressiesindaja.

Sündmuskohale saadeti päästemeeskonnad Kohtla-Järve ja Jõhvi päästekomandost ning Jõhvi operatiivkorrapidaja ja kiirabi.

Esimesena sündmuskohale saabunud Kohtla-Järve päästemeeskond sisenes koheselt suitsu täis korterisse ja tõid sealt välja kaks eakat inimest - mehe ja naise ning andsid nad üle kiirabile. Meedikud kontrollisid nende tervislikku seisundit sündmuskohal, haiglaravi nad ei vajanud.

Kohapeal selgus, et ühetoalise korteri elutoas põles riidekapp. Päästjad kustutasid tulekahju ja tuulutasid ruumid kella 21.25-ks. Päästetööde juhi sõnul korteris puudus kohustuslik suitsuandur. Päästetöötajad juhivad tähelepanu, et igas kodus peab olema õigesti paigaldatud ja hooldatud töökorras suitsuandur, mis tulekahjust varakult märku annab.

Tulekahju tekkepõhjus on väljaselgitamisel.

Päästeamet paneb inimestele südamele, et eakad inimesed ei tule enam hästi toime ning nendega juhtub õnnetusi. Lähedased peaksid rohkem neile tähelepanu pöörama, nad ohustavad ennast oma käitumisega, aga vahel panevad ohtu ka naabrid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles