Vahur Kersna püstitas intervjuude Eesti rekordi

Andres Einmann
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vahur Kersna intervjueerimas Tõnis Mäge.
Vahur Kersna intervjueerimas Tõnis Mäge. Foto: Andres Lepasar

Teleajakirjanik Vahur Kersna salvestas sellel nädalal kolme päeva jooksul 19 pikka intervjuud, teadaolevalt pole Eesti telemaastikul varem sellise intensiivsusega ja sellises mahus keegi intervjuusid teinud.

Kõik 19 intervjuud peaksid mahtuma juuni lõpus Jaak Joala 65. sünniaastapäeval eetrisse jõudvasse saatesse «Jaak Joala tähtkuju».

Kersna sõnul ei aitas rekordi püstitamisele kaasa terve võttemeeskond - rezissöör Andres Lepasar, produtsent Ruth Heinmaa, kaameramehed Priit Vehm ja Margus Voolpriit.

Kersna ei ole nõus, et mullu sügisel lahkunud Jaak Joala teema on erinevate artiklite, raamatute, kontsertide ning raadio ja telesaadete näol üleekspluateeritud.

«Ülevaatlik telesaade meie kõigi aegade ühest silmapaistvamast lauljast, võluvast ja vastuolulisest isiksusest on seni tegemata, ETV on selle Jaagule võlgu,» ütles Kersna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles