Aasta suurpere tiitel läks Järvamaale

Georgi Beltadze
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Perekond Kaasiku
Perekond Kaasiku Foto: Tiit Mõtus

Tallinna loomaaias toimus täna 11. traditsiooniline suurperepäev, mille korraldas Eesti Lasterikaste Perede Liit (ELPL). Suurperepäeval kuulutati välja ka «Aasta suurpere 2015» konkursi võitja. Tiitli ning 2000-eurose preemia Bigbankilt pälvis kuuelapseline perekond Kaasiku Järvamaalt.

Pereema Ruth Kaasiku on Aravete lasteaias liikumisõpetaja ning isa Reimo Kaasiku Ambla ning Aegviidu Spordiklubide treener. Peres on 6 last: Kerli (27), Merly (25), Jarmo (16), Kaidy (13), Keidy (13) ning Kerto (7).

«Tänavu kandideerisid aasta suurpere tiitlile 25 peret,» sõnas ELPL-i president Aage Õunap. «Kõik pered jätsid komisjonile positiivse mulje, kuid perekond Kaasiku eristus teistest kõige enam oma aktiivse elulaadi ja pereväärtuste poolest.»

Ta lisas: «Pere kandidatuuri esitamisel toodi esile just seda, et lisaks oma lastele jätkub emal-isal aega tegeleda ka teiste lastega ning lüüa usinalt kaasa kogukonna tegemistes. Igal aastal on traditsiooniks kujunenud metsa istutamine, kus ühiselt kogu perega pannakase kasvama enam kui 25 000 kuuseistikut.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles