Pärnu rahvaliitlased toetavad esimehena Viljar Jaamut

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Katri Karing

Rahvaliidu Pärnu maakonnaühenduse konverents otsustas neljapäeval toetada novembris toimuval kongressil ettevõtja Viljar Jaamu valimist erakonna esimeheks, juhul kui mees otsustab partei juhiks kandideerida.

Rahvaliidu Pärnu maakonnaühenduse esimees Ülle Varik ütles BNSile, et Rahvaliidu aseesimees Viljar Jaamu ei ole praegu veel kindlat kandideerimisotsust langetanud. «Kuid kui Jaamu otsustab sellele kohale kandideerida, siis Pärnumaa rahvaliitlased toetavad tema valimist erakonna esimeheks,» lausus Varik.

Rahvaliidu juhtide vahel puhkenud tüli Variku sõnul maakonnaühenduse konverentsil jutuks ei olnud.

20. novembril toimub Tartus Rahvaliidu korraline kongress, kes peaks vastu võtma uuendatud programmi ja põhikirja ning valima parteile üheks aastaks esimehe, aseesimehed, volikogu ning revisjonikomisjoni. Volikogu peaks seejärel ametisse kinnitama uue juhatuse ning valima ka aukohtu liikmed.

Kongressi eel arutavad uute juhtide valimist Rahvaliidu maakonna- ja linnaühendused. Lisaks esimehe ja aseesimehe kandidaatide pakkumisele arutavad ühendused programmi- ja põhikirjamuudatusi ning erakonna valimisplatvormi.

Viimati valis Rahvaliit uusi juhte tänavu juuli alguses peetud erakorralisel kongressil, kui erakonna esimeheks sai Aare ning aseesimeesteks Lääne-Viru maakonnaühenduse esimees Andrus Blok, Jõgeva maakonnaorganisatsiooni juht Riina Kull, ettevõtja Viljar Jaamu ning riigikogu liikmed Ester Tuiksoo ja Mai Treial.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles