Pärnumaal sai liiklusõnnetuses viga kaks noormeest

Tiina Kaukvere
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna varahommikul juhtus liiklusõnnetus Pärnumaal Halinga vallas. Esialgsetel andmetel tingis õnnetuse valesti valitud sõidukiirus ja lisaks polnud meestel kinnitatud turvavööd.

30. mail kell 4.43 anti teada liiklusõnnetusest Halinga vallas Ertsma külas Tõrdu - Ertsma tee 2,5. kilomeetril. Esialgsetel andmetel paiskus sõiduauto Volkswagen Passat valesti valitud sõidukiiruse tõttu teelt välja vasakule vastu puud. Sõidukis olnud kahe mehe välja saamiseks tuli kasutada päästjate abi.

Sündmuskohal viibinud politseiametnike sõnul olid meeste turvavööd õnnetuse toimumise hetkel kinnitamata. Meedikud toimetasid vigastatud 18- ja 22-aastase mehe haiglasse. See, kes sõidukit juhtis ja milline oli meeste joove, on väljaselgitamisel.

Politsei tuletab kõigile meelde, et turvavarustus ja õigesti valitud sõidukiirus on olulised ka lühikeste vahemaade läbimisel ning hõreda liikluse korral. Õnnetuste ennetamiseks tuleb kaassõitjatel olla valmis tegema märkust juhi sõidumaneeri või -kiiruse osas. Joobes juhi rooli lubamine või temaga koos autosse istumine on lubamatu ja sellise tegevuse mittetolereerimine peab olema ühiskonnas üheselt mõistetud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles