Reede õhtul üliraskes liiklusõnnetuses viga saanud kaks last on intensiivravis

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avarii Vandjalas.
Avarii Vandjalas. Foto: Martin Ilustrumm

Reede hilisõhtul Tallinn-Narva maantee 19. kilomeetril toimunud üliraskes liiklusõnnetuses said vigastada kolm inimest, nende hulgas ühekuune ja viieaastane laps.

Tallinna Lastehaigla kommunikatsioonijuht Tiina Eier ütles Postimehele, et mõlemad lapsed viibivad intensiivravi osakonnas ehk nende seisund on raske. Rohkemat Eier ei kommenteerinud.

Reede hilisõhtul kell 22.54 juhtus liiklusõnnetus Tallinna-Narva maantee 19. kilomeetril, kus kahtlustatava juhitud Audi A4 sõitis tagant otsa Narva poole liikunud Opel Vectrale. Kahtlustatav on 39-aastane mees, kes oli tarbinud alkoholi, ja kelle kohus laupäeval Põhja ringkonnaprokuratuuri taotlusel vahi alla võttis.

Otsasõidu tulemusena paiskus Audi teelt välja ning Opel vastassuunavööndisse. Opelis sai eluohtliku vigastuse tagaistmel turvatoolis viibinud ühekuune beebi. Kohal viibinud Postimehe fotograafi andmetel tuli beebit elustada. Vigastada sai ka Opeli tagaistmel istunud teine laps.

Selle aasta jooksul on politsei pidanud kinni 3000 alkoholi tarvitanud autojuhti. Joobes juhtide süül on saanud viga 60 ning hukkunud kolm inimest.

Korrakaitsjad on pidanud kinni ka üle 17 000 kiiruseületaja, neist kõige enam rikkujaid, kes on juhtinud autot lubatust kiiremini kui 40 km/h.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles