Elektrik lõi temaga tõrelenud mehele kruvikeeraja rindu

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kruvikeeraja
Kruvikeeraja Foto: SCANPIX

Lõppeval nädalal astus Tallinnas kohtu ette elektrik, kes lõi temaga tõrelenud tellijale kruvikeeraja rindu, tekitades talle raskeid vigastusi.

Raske kuritööga lõppenud sündmused said alguse tunamullu 1. augusti pärastlõunal, kui Tallinnas Koplis asuvas firmas tekkis elektririke ning firma esindaja kutsus 43-aastase elektriku Levi seda parandama. Paraku aga elektriku saabumine viibis, mis tegi tellijale tuska.

Kui Lev lõpuks kohale jõudis ja asus elektririket kõrvaldama, asus töö tellija temaga häälekalt tõrelema. Sellest ärritunud elektrik tegi seepeale käega hoogsa liigutuse, tabades käes olnud terava tööriistaga kannatanut rindu. Mees sai raskelt vigastada, kuid meedikud suutsid tema elu päästa.

Kohtueelse uurimise lõppedes sai Lev süüdistuse ettevaatamatusest raske tervisekahjustuse tekitamises, mille eest prokurör nõudis talle lõppeval nädalal lühimenetluse korras neljakuulist tingimisi vangistust üheaastase katseajaga. Levi kaitsja leidis, et karistus võiks olla veelgi leebem.

Kohus kuulutab lahendi 8. juunil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles