Väikelast rusikaga näkku löönud võõrasisa saab kohtuotsuse

Tiina Kaukvere
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Egert Must Harju maakohtus.
Egert Must Harju maakohtus. Foto: Sander Ilvest

Tallinna ringkonnakohus langetab homme otsuse mullu sügisel väikelast rusikaga näkku löönud võõrasisale, kellele prokurör taotles selle nädala alguses toimunud kohtuistungil 12-aastast vanglakaristust.

Põhja ringkonnaprokurör Saskia Kask taotles varasema maakohtu otsuse tühistamist osas, millega Egert Must (33) mõsteti süüdi kaudse tahtlusega kuritegudes ja määrati talle üheksa-aastane vangistus, kirjutab ERRi uudisteportaal.

Prokurör leidis, et mees tuleks mõista süüdi otsese tahtlusega kuritegudes ning mõista talle 12-aastane vanglakaristus.

Musta kaitsja vandeadvokaat Natalia Lausmaa taotles seevastu maakohtu otsuse tühistamist ning uut otsust, millega Must mõistetaks õigeks või alternatiivselt vähendataks talle mõistetud karistust.

Aprilli keskel tunnistas Harju maakohus Musta süüdi väikelapse korduvas kehalises väärkohtlemises ja eluohtliku tervisekahjustuse tekitamises ning mõistis talle üheksa-aastase vanglakaristuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles