Trapido: rohelistel valmib kõige tervem valimisplatvorm

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toomas Trapido
Toomas Trapido Foto: Mihkel Maripuu

Erakond Eestima Rohelised (EER) eestkõneleja Toomas Trapido ütles, et erakonnal on sündimas ilmselt kõige tervem – terviklikum ja tervislikum valimisplatvorm.


«Rohelistena suudame me hästi katta tervet elu – viia tasakaalu majanduse ja looduse, luua rohelisi töökohti ning tagada inimeste põhivajaduste katmise,» märkis ta.

EERi volikogu liikmed arutasid täna erakonna valmisplatvormi peamisi sõnumeid. Volikogu juhid otsustati valida kirjaliku hääletamise teel, et tagada võimalikult paljude volikogu liikmete osalemine otsuse tegemisel ning tugev mandaat volikogu esimehele ja aseesimehele. Hääletuse tulemused selguvad 15. oktoobril.

Eestimaa Roheliste peasekretäri Ain Kabali sõnul on Eesti parteide poliitilisel paletil palju erakondi, mis keskenduvad majandusele, tööle ja tööhõivele. «Oleme arvamusel, et haritud, koostöövõimeline, ettevõtlik ja terve inimene on majandusliku heaolu ning inimliku rahulolu ja õnne alus,» tähendas Kabal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles