Õpipoisi palgatüli päädis inimrööviga

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Ehitusfirmas õpipoisiks olnud noormees väidab, et tööandja sidus palga küsimise peale tal käed ja jalad kinni ning peksis teda tunde.

«Mind rööviti otse tänavalt ja sain rängalt peksa, kui nõudsin rügatud ületundide eest lubatud palka,» kinnitab Türilt pärit 21-aastane Reimo, kirjutas Õhtuleht. Süüdistatav ehitusfirmajuht tõdeb ohates, et ta küll võttis noormehe tänaval kinni, kuid kannataja pool olevat ses loos hoopis tema.

Uskumatuna kõlav lugu sai alguse sellest, kui Reimo saadeti mais kutsekoolist ehitusfirmasse praktikale ning talle lubati noormehe väitel iga ületunni eest 50 krooni, mille maksmata jätmisel hakkas Reimo firmat küll telefonitsi, küll elektronkirjadega ähvardama.

«Istusin 13. juunil kell 17 Türi kaubamaja juures pargipingil, kui firma omanik koos sõbraga mind kinni sidus ja autoga garaaži viis, kus firma mitme töölise nähes mind käte ja jalgadega peksma hakati.»

Firmajuht kinnitab aga, et pätipoisi kuulsusega ning varem kohaliku jõuguga ringi liikunud Reimo tuli talle kontoriuksel vastu, firma arvuti süles.

Firmajuhi kinnitusel mingit peksmist ei toimunud ning seda on fikseerinud ka turvakaamera ja noormees seoti kinni vaid selleks, et ta ei põgeneks pärast varguskatset.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles