Parimad abipolitseinikud on Põhja prefektuuris

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna lõppenud abipolitseinike kutsemeisterlikkuse võistlustel selgus, et parimad abipolitseinikud tulevad Põhja prefektuurist.

5.-6. juunil Rakvere politseijaoskonnas ja Toila sadamas toimunud võistlustel tuli vabatahtlikel läbida viis ala: õigusaktide tundmine, teenistusrelvast laskmine, taktika ja esmaabi, auto vigursõit ning kombineeritud spordivõistlus.

Kutsemeisterlikkuse võistluste lõpus selgus, et meeskondlikus arvestuses kolme esikoha väärilised olid abipolitseinikud Põhja prefektuurist. Esikoha saavutasid Miko Oja ja Illimar Reinbusch. Teisele kohale jäid Valentin Uzlov ja Margus Nigol ning kolmanda koha väärilised olid Aigo Kurig ning Kaupo Kaskla.

Individuaalarvestuses jagasid esimest ja teist kohta Miko Oja ning Illimar Reinbusch. Kolmanda koha sai Indrek Saluvee Ida prefektuurist.

Politsei- ja piirivalveameti juhtivkorrakaitseametnik ja võistluse peakohtunik Varmo Rein peab väga oluliseks selliste võistluste korraldamist. «Abipolitseinike kutsemeisterlikkuse võistlused on muutunud traditsiooniks. Sel korral on tegemist juba neljandate kutsemeisterlikkuse võistlustega ja meeldiv on tõdeda, et mitu abipolitseinikku on osalenud võistlustel igal aastal. Vabatahtlikud tahavad enda teadmisi ja oskusi proovile panna ning sellised võistlused on selleks ideaalsed,» sõnas Rein.

Ida prefektuuri abipolitseinike koordineerija Peeter Pau kiitis kõiki osalejaid: «Mul on väga hea meel näha, et abipolitseinikud panustavad enda vaba aega mitte ainult aidates politseid igapäevatöös, vaid osaledes ka kutsemeisterlikkuse võistlustel. Sellistel üritustel on neil võimalus tutvuda vabatahtlikega teistest prefektuuridest ja õppida juurde uusi asju, mida on kindlasti võimalik abipolitseinike ülesandeid täites kasutada.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles