Juhan Aare film kalandusest sai valmis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juhan Aare
Juhan Aare Foto: Toomas Huik

Juhan Aare viis täna põllumajandusministeeriumisse ära juba aastaid tagasi tellitud ja makstud dokumentaalfilmi kalandusest.

Põllumajandusministeeriumi pressiesindaja Hindrek Riikoja kinnitas Postimees.ee'le, et täna hommikul oli filmi eestikeelne lõppversioon toodud ministeeriumi valvelauda. «Nii oligi kokku lepitud, et ta toob filmi ära,» lisas ta.

Vastuvõtmisakt allkirjastatakse siis, kui film on varustatud ka ingliskeelsete subtiitritega ja tiražeeritud 500 eksemplarisse.

Riikoja lausus, et pole veel jõudnud filmi üle vaadata. «Meil vaatavad mitmed inimesed selle üle ja ütlevad oma arvamuse.»

Riikoja ei osanud täpsustada, mis saab siis, kui filmi lõppversioon ei peaks ministeeriumi rahuldama: «Eks sel juhul peame Aarega arutama, mis edasi saab.»

Eesti kalandusest rääkiv dokumentaalfilm «Eesti kuldkalakesed» telliti Juhan Aare firmalt Eesti Kultuurfilm OÜ 2007. aasta kevadel ja selle eest on raha juba makstud, ent filmi valmimine oli siiani veninud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles